Ce este stocarea in cloud ?

Stocarea in cloud este capacitatea de a stoca date si fisiere in cloud, in loc de pe un hard disk sau alt mediu de stocare fizic. Permite companiilor sa isi acceseze datele si fisierele oricand, oriunde, de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet.

Stocarea in cloud ofera mai multe beneficii cheie pentru companiile de toate dimensiunile. În primul rand, prin stocarea datelor si fisierelor in cloud, companiile pot elibera spatiu de stocare fizic valoros, permitandu-le sa se concentreze asupra altor aspecte importante ale operatiunilor lor. În al doilea rand, stocarea in cloud este adesea mai sigura decat stocarea fizica, deoarece ofera acces la date in mai multe centre de date, permitand o mai buna redundanta si backup. În plus, furnizorii de stocare in cloud ofera adesea optiuni open source, permitand companiilor sa isi personalizeze optiunile de stocare in functie de nevoile lor specifice.

In cele din urma, stocarea in cloud permite adesea scalabilitate, permitand companiilor sa isi creasca sau sa scada cu usurinta capacitatea de stocare, dupa cum este necesar. În concluzie, stocarea in cloud poate oferi multe beneficii intreprinderilor, inclusiv eliberarea spatiului de stocare fizic, oferirea de securitate mai buna, oferirea de optiuni open source si posibilitatea de scalabilitate.

Stocheaza in cloud

Documente, Fisiere, Imagini, Video, Backup Laptop, Backup Telefon.
Nu ezitati sa ne contactati

Ai nevoie de o pagina web ?

Alege Dow Media. Din 2004, lansam pe internet afaceri de succes!
dow-media.ro
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL \ RO16906010 \ J35/3199/2004
web design by Dow Media | gazduire web de SpeedHost.ro
crossmenu